Tommilla on asiaa

Digi, mobiili, media, asiakaspalvelu, matkailuala, taantuma… Aina jotain mieltä.

Rakkaudesta teknologiaan

leave a comment »

picture-4Rakas päiväkirja, koin sykähdyttäviä hetkiä teknologian parissa tänään. Kahdesti. Kyseisten hetkien katalysaattoreina toimivat helppokäyttöisyys sekä elämyksellisyys. Tunsin, että tänään teknologia on ottanut merkittävän askeleen eteenpäin ja aidosti tehnyt elämästä helpompaa tai nautittavampaa.

Ensimmäinen kokemus tapahtui elokuvateatterissa. Olin katsomassa Tennispalatsissa Möröt vastaan muukalaiset -leffan ennakkonäytöstä. Kyseessä on siis 3D-teknologialla toteutettu animaatio, jossa katsojat saavat ovelta nokkaansa kolmiulotteisen maailman mahdollistavat kakkulat. Kokemus oli mahtava ja henkeäsalpaava. Olin aidosti vaikuttunut. Leffan jälkeen mietin mitä tulevaisuudessa on luvassa odottaa. Kuulemma jo artistien keikkoja on kuvattu kolmiulotteiseksi. Jään odottamaan ensimmäistä kuvattua 3D-leffaa, montaa vuotta ei varmaankaan tarvitse odottaa. Menen katsomaan sen varmasi, vaikka se olisi Passion of the Christ, Part 2.

Toinen mieleeni jäänyt asia saattaa tuntua pieneltä, mutta minusta sitä ei sovi vähättelemän. Sen havaitsin autossa matkalla kotiin (edellä mainitusta leffasta). Auton kello oli siirtynyt itsestään kesäaikaan. Totisesti! Minulta kesti kolme päivää huomata tämä. Kaikki muut kelloni ovat edelleen talviajassa. Siirtymästä kiittäminen on integroitua navigaattoria (joka normaalisti häviää irrallisille Tomtomeille 6-0). Haluaisin, että jokainen kelloni toimisi samalla tavalla. Ehkä jonain päivänä!?

Parasta näissä molemmissa kokemuksissa oli se, että ne tapahtuivat tänään. Ne eivät olleet mitään epämääräisiä lupauksia ruusuisesta tulevaisuudesta. Tänään!

Mainokset

Written by tommiholmgren

huhtikuu 1, 2009 klo 9:02 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: