Tommilla on asiaa

Digi, mobiili, media, asiakaspalvelu, matkailuala, taantuma… Aina jotain mieltä.

Dynamon ”tehtävä on sytyttää valo varsinkin pimeinä aikoina”

leave a comment »

picture-7Markkinointi ja Mainonta osasi kertoa eilen, että mainostoimisto Dynamo palkkaa kolme tekijää lisää. Harvinaista herkkua synkistelyuutisia lukiessa.

Oheinen kuva on palanen Dynamon saitilta. Näin sen ensimmäisen kerran jokusen viikkoa sitten, kun selvittelin lukijoiden suhtautumista taloudelliseen maanpuolustustyöhön. Ohitin siinä vaiheessa Dynamon panoksen tähän sujuvasti. Dynamossa tuskin tarkoitettiin alunperin mitään tähän rekrytointiuutiseen liittyvää, mutta jotenkin tuo teksti sopii tähän yhteyteen kuin nenä päähän. (Toisaalta, jos dynamo ei onnistu sytyttämään valoa, niin se on rikki.)

Hiukan eri meininki, kuin vaikkapa Mainostoimisto Bobilla, jota kritisoisaan viimeisimmän Imagen pääkirjoituksesta siitä, että samalla kun se masinoi ”Älä ruoki lamaa” -kampanjaa se käyttää väkisin freelanceriksi pakotettuja ilmaisresursseja tuotannossa. Sillä ei paljon paikallista työllisyyttä saati sitten kulutusta tueta. (HUOM: tuo oli muistinvarainen lainaus jota varmasti vieläpä liioittelin, joten en ota vastuuta sen todenperäisyydestä saati sitten alkuperäisen kirjoituksen oikeellisuudesta).

Ja jotta tämä kirjoitus menettäisi viimeisenkin järkevyyden siemenen, siirrytään sujuvasti suomalaiseen kateuteen. Suosittelen tsekkaamaan Markkinoinnin ja Mainonnan Dynamon rekryuutiseen liittyvän lyhyen mutta ytimekkään kommentoinnin. Kyseisen saitin kommentteja lukiessa voisi vetää johtopäätöksen, että Suomessa ei ole yhtään hyvää mainostoimistoa. Mitähän se mahtaa kertoa kommenttien kirjoittajista…

Mainokset

Written by tommiholmgren

helmikuu 5, 2009 klo 8:36 am

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: